Ndërlidhjet

MADRID


Shtetet e Bashkuara dhe Bashkimi Evropian kanë kërkuar nga OSBE-ja që ta vazhdojë misionin e saj në Kosovë.
Duke folur për këtë çështje, zyrtari i lartë i Departamentit amerikan të shtetit, Nikolas Bërns tha:
"Pavarësisht se çka ndodhë gjatë kësaj periudhe tranzitore, OSBE-ja duhet të mbetet në Kosovë. Nëse ajo ishte relevante për popullin e Kosovës gjatë dy viteve të fundit, do të jetë edhe më relevante në të ardhmen", tha mbrëmë në Madrid, Nikolas Bërns.
XS
SM
MD
LG