Ndërlidhjet

PRISHTINË


Shefi i administratës së Kombeve të Bashkuara në Kosovë, Joachim Ruecker ka certifikuar rezultatin e zgjedhjeve të 17 nëntorit. Ruecker i ka kërkuar partisë fituese që menjëherë të angazhohet në formimin e qeverisë së re, duke inkurajuar krijimin e një koalicioni më të gjerë dhe të qëndrueshëm.
Ruecker nuk i ka certifikuar rezultatet në tri komuna në veri të Kosovës, për shkak të daljes së paktë në zgjedhje.
XS
SM
MD
LG