Ndërlidhjet

NJU JORK


Një skulpturë e vogël, vetëm 8.3 cm e gjatë është shitur në ankand për një vlerë rekord, 57 milionë dollarë. Skultura e krijuar në gur të bardhë është 5000 vjet e vjetër dhe është gjetur në Mesopotami, që është zemra e qytetërimit.
Blerësi i veprës në fjalë ka dëshiruar të mbetet anonim.
XS
SM
MD
LG