Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në 23 komuna të Kosovës sot po mbahet rundi i dytë i zgjedhjeve për kryetarë të Komunave. Komisioni Qendror i Zgjedhjeve thotë se të 539 qendrat e votimit janë hapur me kohë, në orën 7 të mëngjesit dhe procesi i votimit po zhvillohet në mënyrë të rregullt. Vendovitmet do të jenë të hapura deri në orën 19. Zgjedhjet e sotme mbikëqyren nga një numër i madh i vëzhguesve vendës dhe ndërkombëtarë.
XS
SM
MD
LG