Ndërlidhjet

PRISHTINË


"Pavarësia është opcioni i vetëm", ishte parrulla kryesore e disa mijëra marshuesve në rrugët e Prishtinës gjatë ditës.
Nën organizimin e Nismës Studentore për Pavarësinë e Kosovës marshuesit kanë kërkuar nga institucionet e Kosovës të shpallin pavarësinë dhe bashkësia ndërkombëtaretë ta njohë pa vonesë shtetësinë e Kosovës.
XS
SM
MD
LG