Ndërlidhjet

MITROVICË


Përfaqësuesit e Këshillit Kombëtar Serb mbajtën sot në Mitrovicë një protestë për të shprehur kundërshtimin ndaj pavarësisë së Kosovës dhe ndaj, siç thuhet, misionit të paligjshëm të Bashkimit Evropian në Kosovë. Kryetari i Këshillit Kombëtar për veriun e Kosovës, Milan Ivanoviq, ka thënë se me këtë protestë “qytetarët serbë shprehin synimin e tyre për të mbetur qytetarë të Serbisë dhe që Kosova të mbetet pjesë e saj”.
XS
SM
MD
LG