Ndërlidhjet

UASHINGTON


Zëdhënësi i departamentit amerikan të Shtetit, Sean Mekormack e ripërsëriti mbështetjen e Uashingtonit për pavarësinë e mbikqyrur të Kosovës:
"Në mënyrë të vazhdueshme, Shtetet e Bashkuara, vazhdojnë të besojnë se rruga për të ecur përapara është nëpërmjet të impementimit të bazave të Ahtisarit, përfshirë së paku fillimisht, pavarësinë e mbikqyrur ndërkombëtarisht për Kosovën", tha Sean McCormack.
Ai u shpreh se "të gjithë popujt e Ballkanit meritojnë të jetojnë në paqe, meritojnë ti arrijnë vizionet e tyre euroatlantike dhe që të jenë pjesëmarrës të plotë në çështjet evropiane".
XS
SM
MD
LG