Ndërlidhjet

PRISHTINË


Përfaqësues të institucioneve të Kosovës e kanë vlerësuar si të pa rëndësishëm dhe si veprim që nuk mund të ndikojë në pavarësi miratimin e rezolutës së kuvendit të Serbisë. Presidenti Fatmir Sejdiu tha se bëhet fjalë për një vendim që nuk është as në interes të Serbisë e as në interes të rajonit. "Serbia nuk është ajo që mund të vendos për fatin e Kosovës", tha zoti Sejdiu.
XS
SM
MD
LG