Ndërlidhjet

TIRANË


Nga 1 janari i 2008 hyn në fuqi marrëveshja e lehtësimit të vizave mes Shqipërisë dhe vendeve anëtare tëBashkimit Evropian. Kjo është bërë e ditur përmes një kumtese të Zyrës së Komisionit Evropian në Tiranë.
Qëllimi i marrëveshjes është lehtësimi i procedurave dhe dhënjes së vizave për disa kategori të qytetarëve për një përiudhë 90 ditore.
XS
SM
MD
LG