Ndërlidhjet

HONG KONG


Njerëzit në Hong Kong janë më optimistët në botë lidhur me pritjet nga viti 2008. Rezultatet e anketës së grupeve hulmutuese TNS dhe Gallup, të zhvilluar në 54 vende të botës, tregojnë se 70 % e banorëve në Hong Kong besojnë se viti 2008 do të jetë më i mirë se viti 2007. Vendi i dytë më optimist në botë është Kosova ku 68 % e njerëzve besojnë se viti që vjen do të jetë më i mirë se i vjetri.
Pas Kosovës radhiten Kolumbia me 66 %, Zelanda e Re me 57 % dhe Venecuela me 53 %.
XS
SM
MD
LG