Ndërlidhjet

HELSINKI


Finlanda prej sot e mori kryesinë e Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë. Ministria e jashtme tha se gjatë periudhës së kryesimit të Finlandës, fokusimi do të jetë në "intensifikimin e operacioneve të OSBE-së dhe në zbatimin e përkushtimeve ekzistuese". Deri tash kryesuese e OSBE-së ishte Spanja.
XS
SM
MD
LG