Ndërlidhjet

NJU JORK


Për herë të parë çmimi i naftës ka arritur vlerën 100 dollarë për një barrel. Shitësit e naftës thonë se rritja e çmimit të naftës se parafinuar është ndikuar nga dhuna nga anëtarët e OPEK-ut në Nigeri dhe Algjeri, si dhe për shkak të uljes së dollarit. Sot çmimi i arit poashtu ka arritur rekord të lartë mbi 855 dollarë për njesi matëse, duke thyer rekordin e fundit të rritjes, e që ishte 850 dollarë për një njesi në vitin 1980.
XS
SM
MD
LG