Ndërlidhjet

PRISHTINË


U mbajt seanca konstituive e Kuvendit të Kosovës me përbërjen e re të dalë nga zgjedhjet e 17 Nëntorit.
Seanca u drejtua nga deputeti më i vjetër, Mark Krasniqi nga koalicioni LDD-PSHDK.
Partitë propozuan anëtarët për Komisionin e mandateve. Në seancën e hapjes merrnin pjesë kryetari i Kosovës, Fatmir Sejdiu, shefi i UNMIK-ut dhe përfaqësues të KFOR-it.
Kryesia e Kuvendit do të zgjidhet në seancën e datës 9 janar.
XS
SM
MD
LG