Ndërlidhjet

LUBJANË


Sllovenia, vendi i cili ka kryesimin e rradhës së Bashkimit Evropian po përgatitet për mbajtjen e një takimi të katër fuqive evropiane të përfshira në Grupin e Kontaktit. Përfaqësuesit e Britanisë, Francës, Italisë dhe Gjermanisë, pritet të takohen me 19 janar për të diskutuar për hapat e mëtejmë lidhur me statusin e Kosovës.
XS
SM
MD
LG