Ndërlidhjet

GROZNI


Prokurori i përgjithshëm në Ceceni po sheh mundësinë e mbylljes së zyrës së një organizate jo qeveritare britanike që ndihmon fëmijët viktima të luftës.
Sipas administratës pro ruse ne Ceceni organizata në fjalë vepron me licensë të tejkaluar dhe nuk ka paguar taksa.
Zyra ka hedhur poshtë akuzat dhe tha se do vazhdojë punën.
Britania dhe Rusia së fundi kanë marrëdhënie të përkeqësuara diplomatike edhe për aktivitetin e një tjetër organizate britanike në Rusi, British Council.
XS
SM
MD
LG