Ndërlidhjet

STRASBURG


Kryeministri i Sllovenisë Janez Jansha ka deklaruar në Parlamentin Evropian se nuk do të ketë luftë për Kosovën, sepse në Bashkimin Evropian është arritur pajtueshmëri për angazhimin e BE-së për dërgimin e misionit të saj në Kosovë.
"Tri çështje vendimtare janë në tavolinë gjatë kryesimit të Sllovenisë me Bashkimin Evropian në gjashtë muajt e ardhshëm, ndyshimet klimatike, e ardhmja e Kosovës dhe ratifikimi i marrëveshjes së Lisbonës", në reformat e BE-së, tha Jansha.
XS
SM
MD
LG