Ndërlidhjet

UASHINGTON


Liritë politike kanë njohur rënie në pjesë të shumta të botës, përfshi Rusinë, Iranin, Pakistanin, Venezuelën dhe Kinën, thuhet në raportin e fundit të Freedom House.
Organizata që merret me liritë e njeriut arrin në përfundimin se 90 vende apo 47% nga 193 shtetet ekzistuese mund të klasifikohen si "të lira".
XS
SM
MD
LG