Ndërlidhjet

PRISHTINË


Qeveria e Kosovës nuk beson se do të ketë shtyrje të mëtejshme të shpalljes së pavarësisë. Zëvendës kryeministri Ramë Manaj thotë se statusi është çështje javësh dhe ai nuk do të lidhet me raundin e dytë të zgjedhjeve në Serbi apo me zgjedhjet që pritet të mbahen në vendet evropiane. Mendohet se udhëtimi i kryeministrit Hashim Thaçi në Bruksel ka të bëjë me këto çështje.
XS
SM
MD
LG