Ndërlidhjet

DAVOS


Kryeministri i Hungarisë, Ferenc Gyurcsany tha se koncepti i pavarësisë së Kosovës "duhet të jetë çështje e negociatave të mëtejme ndërmjet të gjitha palëve". Sipas tij, "duhet të merren parasysh interesat e Serbisë për ta ruajtur stabilitetin atje dhe për ti dhënë perspektivë evropiane për të ardhmen". Megjithatë, kryeministri Gyurcsany, që ndodhet në Davos të Zvicrës, tha se për Kosovën "ndonjë formë e pavarësië është me gjasë e pashmangshme".
XS
SM
MD
LG