Ndërlidhjet

ABU DHABI


Sekretari i përgjithshëm i NATO-s Jaap de Hoop Scheffer i ka bërë thirrje Rusisë që të braktisë "retorikën e padobishme" dhe të flasë me aleancën rreth dallimeve që ka. "Kohë pas kohe, ne dëgjojmë retorikën që vjen nga Moska, e cila nuk është e dobishme", tha Scheffer gjatë një vizite në Abu Dhabi. "Ne i kemi dallimet tona. Këto dallime janë fundamentale dhe unë i marr seriozisht, sepse mendoj se ndërmjet NATO-s dhe Rusisë nuk ka alternativë tjetër pos angazhimit", ka thënë Scheffer, duke përmendur më pas dallimet rreth Kosovës dhe planeve amerikane të mburojës raketore.
XS
SM
MD
LG