Ndërlidhjet

PARIS


Tregtari francez Jerome Kerviel u akuzua për thyerje besimi dhe mashtrim. 31 vjeçari akuzohet për humbje parash në bankën Society General në vlerë prej 7 miliardë dollarësh. Ky mashtrim konsiderohet si më i madhi në historinë e bankës. Ai u the hetuesve se nuk është përpjekur të përfitojë për vete, por ka dashur të bëhet "tregtar i jashtëzakonshëm".
XS
SM
MD
LG