Ndërlidhjet

LUBJANË


Sllovenia u bë vendi i dytë i Bashkimit Evropian që e ratifikoi marrëveshjen e Lisbonës. Dy grupet kryesore në pushtet dhe opozitë e mbështetën marrëveshjen, e cila i vë bazat për strukturën e re kushtetuese, me qëllim të funksionimit më efikas të bllokut 27-anëtarësh.
XS
SM
MD
LG