Ndërlidhjet

UASHINGTON


Afganistani rrezikon të shndërrohet në një shtet të dështuar, nëse nuk ndërmerren hapa urgjente për të luftuar kryengritësit dhe kultivimin e opiumit.
Ky është përfundimi i raporteve të hartuara nga dy grupe ekspertësh amerikanë.
Nga ana tjetër organizata humanitare britanike Oxfam ka tërhequr vërejtjen se Afganistani përballet me një katastrofë të mundshme humanitare.
XS
SM
MD
LG