Ndërlidhjet

BAGDAD


Këshilli presidencial në Irak ka nënshkruar ligjin i cili lejon kthimin e anëtarëve të partisë Bath në vendet e tyre të punës. Këto janë veprimet e para legjislative për të promovuar pajtimin e irakianëve sunitë, komunitetit arab shiitë dhe minoritetit më të madh kurd.
XS
SM
MD
LG