Ndërlidhjet

HOÇË E MADHE


Ministri serb për Kosovën Sllobodan Samarxhiq i ka porositur sot banorët e Rahovecit dhe Hoçës së Madhe se Serbia do të mbetet pranë tyre pavarësisht se çka do të ndodhë në të ardhmen. "Në Rahovec, geton bashkëkohore, jetojnë rreth 500 njerëz, të cilët kanë shpresë dhe besim në shtetin e Serbisë. Jemi këtu që t'u themi se shteti do të investojë në Rahovec, do të hapë vende pune dhe do t'u mundësojë njerëzve që të jetojnë nga puna e tyre, e jo nga ndihmat sociale apo humanitare", ka thënë Samarxhiq.
XS
SM
MD
LG