Ndërlidhjet

UASHINGTON


Sot në Shtetet e Bashkuara është e ashtuquajtura "e martë e madhe" në procesin e zgjedhjeve të kandidatëve për president amerikan si në Partinë Demokratike ashtu edhe në atë Republikane. Demokratët do t'i mbajnë zgjedhjet partiake në 24 shtete federale. Hulumtimet e opinionit tregojnë se Hillary Clinton dhe Barack Obama kanë pothuajse gjasë të barabarta për fitore në shumicën e shteteve ku mbahen zgjedhjet. Ndër republikanët gjasë më të mëdha thuhet se ka senatori John McCain se sa rivali i tij kryesor, Mitt Romney.
XS
SM
MD
LG