Ndërlidhjet

PRISHTINË


Ministri i pushtetit lokal, Lutfi Haziri i ka dorëzuar grupit politik strategjik projektin e decentralizimit, të cilin ai vetë e ka cilësuar si një ofertë te gjetur dhe serioze për komunitetin serb. Ndërkohë, përfaqësues të serbëve të Kosovës thonë se nuk kanë nevojë të marrin pjesë në grupet punuese të Kosovës për decentralizimin, pasi këto çështje do të diskutohen në takimin e Vjenës.
XS
SM
MD
LG