Ndërlidhjet

PRISHTINË


Mijëra qytetarë të Kosovës kanë ndezur qirinj dhe kanë vendosur lule, derisa flamujt janë ulur në gjysmë shtizë, në nderim të Presidentit Ibrahim Rugova.
Familjes dhe institucioneve të Kosovës vazhdojnë t'u arrijnë ngushëllime të shumta nga institucionet më të rëndësishme botërore, qendrat e vendosjes, dhe personalitete ndërkombëtare me ndikim.
XS
SM
MD
LG