Ndërlidhjet

TIRANË


Autoritetet e Shqipërisë kanë organizuar sot një konferencë donatore në Tiranë, për të siguruar investime më të mëdha nga jashtë në sektorin e energjetikës dhe për të zgjidhur krizën e furnizimit me energji elektrike.
Në konferencë marrin pjesë përfaqësues nga Banka Botërore, Fondi Ndërkombëtar Monetar, Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim, si dhe zyrtarë nga Shtetet e Bashkuara, Gjermania, Italia, Austria, Zvicra dhe Franca.
XS
SM
MD
LG