Ndërlidhjet

LONDËR


Zyrtarët afganë i kanë mirëpritur zotimet për 10.5 miliardë dollarë ndihmat ndërkombëtare për luftimin e varfërisë, përmirësimin e sigurisë dhe luftimin e tregtisë ilegale të narkotikëve.
Ministri i Financave Anwarullah Ahady tha se me mbështetje të vazhdueshme, Afganistani do të jetë në gjendje të ndërtojë shoqëri demokratike, tolerante, si dhe ekonomi tregu, që do ta çonin vendin drejt prosperitetit.
XS
SM
MD
LG