Ndërlidhjet

PRISHTINË


Delegacioni kosovar u kthye mbrëmë vonë nga Vjena me përshtypjen se në takimin e parë mes Prishtinës dhe Beogradit ka dëshmuar pjekuri politike dhe e ka ruajtur unitetin e brendshëm.
Anëtarët e ekipit kosovar thanë se kanë paraqitur një platformë më serioze se sa delegacioni serb.
Takimi i ardhshëm është caktuar më 17 mars, kurse kosovarët kanë propozuar që takimi të mbahet më herët.
XS
SM
MD
LG