Ndërlidhjet

BAGDAD


Pas dy javë ndërprerjeje, sot në Bagdad ka vazhduar gjykimi kundër Sadam Huseinit dhe 7 bashkëpunëtorëve të tij. Në seancën e sotme ishin të pranishëm të gjithë të akuzuarit, ndërsa avokati kryesor i Sadamit e lëshoi sallën, pasi kërkesa e mbrojtjes për shtyrje të gjykimit dhe për ndërrimin e gjyqtarit, ishte refuzuar. Avokatët e të akuzuarve u zëvendësuan me përfaqësues të emëruar nga gjykata, ndërsa procesi u shty deri nesër.
XS
SM
MD
LG