Ndërlidhjet

PARIS


Punonjësit e transportit dhe mësuesit organizuan një tjetër grevë sot në të gjithë Francën.
Për këtë arsye një nga tre trena të shpejtësisë në Paris janë vonuar ndërsa një e treta e fluturimeve janë anulluar apo shtyrë. Studentët u shprehën se janë të përgatitur të qëndrojnë në rrugë deri sa të hedhin poshtë ligjin. Presidenti francez Shirak rishprehu vullnetin e tij për të bërë ndryshime në ligjin e punës.
XS
SM
MD
LG