Ndërlidhjet

PRISHTINË


Lëvizja “Vetëvendosja” përmes një proteste ka kërkuar evakuimin e misionit të UNMIK-ut. Protesta ka pasuar me rrëmujë mes aktivistëve të Vetëvendosjes dhe Shërbimit Policor të Kosovës me ç’rast janë arrestuar 21 protestues, ndërsa janë lënduar 4 policë. Ndërkohë, zyrtarë të misionit të UNMIK-ut thonë se reduktimet në administratë do fillojnë nga 1 korriku. Fushat e vetme, ku nuk do të ketë reduktime, do jenë ajo e drejtësisë dhe e policisë
XS
SM
MD
LG