Ndërlidhjet

LONDËR


Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim e ka filluar sot Konferencën dyditëshe vjetore duke e shpallur strategjinë e saj për pesë vitet e ardhshme. Sipas kësaj strategjie, Banka planifikon reduktimin e investimeve në tetë vendet e reja të Bashkimit Evropian dhe do të angazhoj më tepër mjete në Rusi dhe në Evropën Juglindore.
XS
SM
MD
LG