Ndërlidhjet

TIRANË


Zyrtarë të lartë të 17 vendeve të Evropës Qendrore dhe Juglindore inkurajuan sot në Tiranë bashkëpunimin e ngushtë të institucioneve të Kosovës me faktorin ndërkombëtar dhe vlerësuan negociatat e drejtuara nga i dërguari i OKB-së, Martti Ahtisaari, mbështetur në parimet e Grupit të Kontaktit. Ministri i jashtëm i Shqipërisë, Besnik Mustafaj, në konferencë pë shtyp, tha se pjesëmarrësit konsiderojnë se statusi i ardhshëm i Kosovës duhet të promovoj një shoqëri demokratike dhe multi etnike në funksion të zhvillimit të fqinjësisë së mirë dhe sigurisë në rajon dhe të ardhmes evropiane për Kosovën.
XS
SM
MD
LG