Ndërlidhjet

DILI, TIMORI LINDOR


Trupat australiane kanë marrë sot kontrollin në fushë të sigurisë në kryeqytetin Dili, për ta ripërtrirë rendin dhe për ta ndalur gjakderdhjen ndërmjet ushtrisë së Timorit Lindor dhe ushtarëve kryengritës. Vetëm gjatë një dite u vranë se paku 15 vetë. Timori Lindor u bë i pavarur në vitin 2002.
XS
SM
MD
LG