Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeministri i Kosovës Agim Çeku ka falenderuar praninë ndërkombëtare në Kosovë për kontributin e tyre. Në ditën botërore të paqeruajtësve Çeku ka kujtuar të gjithë ata ndërkombëtarë që në qershorin e vitit 1999 erdhën në Kosovë për ta mbështetur vendin në ditët më të vështira.
“Lufta jonë për liri, demokraci e pavarësi vështirë se mund të imagjinohet pa prezencën ndërkombëtare, pa paqeruajtësit e botës, të cilët krahas nesh, po bëjnë përpjekjet fisnike për të ndihmuar Kosovën drejt ndërtimit të një shteti funksional e demokratik ku sundon ligji, toleranca dhe respekti për tjetrin", tha kryeministri Çeku.
XS
SM
MD
LG