Ndërlidhjet

AMSTERDAM


Mos konsumimi i peshkut, frutave dhe perimeve, për shëndetin e njeriut është po aq i dëmshëm sa edhe pirja e duhanit, thotë një studim i ri holandez.
Studimi, të cilin Autoriteti Evropian për Pije dhe Ushqim tha se do ta shfrytëzojë kur të analizojë rreziqet nga ushqimi dhe dietat, konkludon se shumica e rasteve të sëmundjeve të rënda dhe vdekjeve në Holandë janë shkaktuar nga dieta e dobët.
XS
SM
MD
LG