Ndërlidhjet

BEOGRAD


Serbia i ka informuar institucionet ndërkombëtare mbi shpërbërjen e Unionit Serbi dhe Mali i Zi.
Në një letër drejtuar Kombeve të Bashkuara, Këshillit të Evropës dhe OSBE-së presidenti Boris Tadiç kërkon ndryshimin e emrit në Republika e Serbisë.
XS
SM
MD
LG