Ndërlidhjet

PRISHTINË


Përfaqësuesit e vendeve anëtare të Grupit të Kontaktit u kanë dorëzuar sot kryeministrit dhe kryetarit të Kuvendit të Kosovës dokumentin prej 13 pikave me të cilin parashihet plotësimi i standardeve prioritare, që kanë të bëjnë me pakicat dhe miratimin e ligjeve.
Përfaqësuesit kosovarë thanë se i mirëpresin kërkesat e Grupit të Kontaktit, dhe u zotuan se do t'i zbatojnë këto standarde sipas afateve të parapara.
XS
SM
MD
LG