Ndërlidhjet

BRUKSEL


Ministrat e jashtëm të Bashkimit Evropian gjatë javës së ardhshme do të njohin pavarësinë e Malit të Zi dhe do vendosin marrëdhënie të reja me Podgoricën si shtet i pavarur.
Nga ana tjetër në të njëjtin takim pritet dhe nënshkrimi i Marrëveshjes së Asocim Stabilizimit mes Shqipërisë dhe Bashkimit Evropian.
XS
SM
MD
LG