Ndërlidhjet

SHËN PETËRSBURG


Ministrat e financave të shtatë vendeve më të industrializuara të botës plus Rusinë parashohin një rritje të fuqishme ekonomike gjatë këtij viti, pavarësisht çmimit të lartë të naftës dhe frikës nga inflacioni.
Disa nga pjesëmarrësit shprehën drojën nga defiçiti buxhetor dhe tregtar i Shteteve të Bashkuara.
XS
SM
MD
LG