Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeministri i Kosovës Agim Çeku ka deklaruar se komuniteti malazez në Kosovë duhet të marrë shembull nga sjellja e shqiptarëve në Mal të Zi, duhet ta njohë realitetin e ri dhe të jetë pjesë e procesit nëpër të cilin kalon Kosova.
"Duhet të marrin shembull nga shqiptarët në Mal të Zi, të cilët me kontributin e tyre konstruktiv qytetar, patën rol kyç në realizimin e pavarësisë së këtij vendi", deklaroi Çeku në një forum ndërkombëtar në Prishtinë.
Kryeministri i Kosovës ka thënë se lufta për liri e ka sjellë Kosovën në fokus të interesimit ndërkombëtar dhe ka kontribuar që bashkësia ndërkombëtare të interesohet për gjetjen e zgjidhjes së drejtë për Kosovën.
XS
SM
MD
LG