Ndërlidhjet

LEPOSAVIQ


Këshilltarët e kuvendit komunal të Leposaviqit kanë vendosur të shpallin masa të jashtëzakonshme në territorin e kësaj komune dhe të ndërpresin të gjitha marrëdhëniet me institucionet e Kosovës. Kjo është komuna e tretë në veri të Kosovës, pas Zveçanit dhe Zubin Potokut, që ka vendosur të ndërpresë marrëdhëniet me qeverinë e Kosovës për shkak siç thuhet "të gjendjes së përkeqësuar të sigurisë".
XS
SM
MD
LG