Ndërlidhjet

LONDËR


Fëmijët e trashëgojnë shijen e mishit dhe të peshkut, por kur është fjala për ëmbëlsirat dhe perimet, ato i fitojnë më vonë.
Shkencëtarët, të cilët i kanë krahasuar preferencat e ushqimeve, kanë konstatuar se disa shije trashëgohen nga prindërit, kurse të tjerat fitohen me kalimin e kohës.
XS
SM
MD
LG