Ndërlidhjet

SELANIK


Rreth 60 përfaqësues të institucioneve dhe pakicave etnike në Kosovë, janë tubuar sot në Selanik për të diskutuar finalizimin e projekt-ligjit për mbrojtjen e pakicave në Kosovë.
Takimi mbahet me iniciativën e Qendrës Evropiane për Çështjet e Pakicave, me seli në Gjermani.
Në punimet e konferencës marrin pjesë edhe kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kolë Berisha, ministri për Kthim dhe Komunitete, Sllavisha Petkoviq, si dhe ekspertë të KB dhe OSBE-së.
XS
SM
MD
LG