Ndërlidhjet

UASHINGTON


Studimi i ri i Akademisë së Shkencave në Shtetet e Bashkuara konkludon se ngrohja globale "është e paparë në 400 vitet e fundit dhe mund të zgjatë disa mijëvjeçarë". Studimi thotë se aktivitetet e njeriut janë përgjegjëse për pjesën më të madhe të ngrohjes.
Shkencëtarët kanë arritur në këto konkluza pas studimit të koraleve dhe unazave të drunjve.
XS
SM
MD
LG