Ndërlidhjet

STRASBOURG


Komisioneri i BE-së për Drejtësi dhe Çështje të Brendshme ka bërë thirrje për hetime plotësuese lidhur me pretendimet për operacionet antiterroriste të CIA-s në Evropë, si dhe ka kërkuar mbikqyrje më të madhe të shërbimeve të kundërzbulimit.
Franco Frattini tha se hapat janë autorizuar nga raporti i Këshillit të Evropës i bërë publik në fillim të muajit.
Shtetet e Bashkuara kanë mohuar çfarëdo keqtrajtimi apo torturë të të dyshuarve për terrorizëm.
XS
SM
MD
LG