Ndërlidhjet

KUVAJT


Femrat në Kuvajt sot për herë të parë marrin pjesë në zgjedhjet parlamentare.
Në mesin e 250 kandidatëve për Asamblenë Kombëtare 28 janë femra.
Të drejtën për të votuar dhe për t'u zgjedhur femrat në Kuvajt e fituan para një viti.
XS
SM
MD
LG